Skriverefugium – forår 2022 – i Sydfrankrig

Tag et skriveophold for dig selv og få ro til at arbejde med dine tekster

Skriveophold i Sydfrankrig, forår 2022

Mangler du tid og ro til at fordybe dig i skrivearbejde? Og er forskning og viden omdrejningspunkt for dit arbejde?

Så kan denne nye skrivecamp måske hjælpe dig: Målet er at give især forskere og forskningsformidlere plads i kalenderen og de rigtige fysiske rammer til at skrive på enten videnskabelige eller populærvidenskabelige tekster – langt fra hverdagens 1.000 andre opgaver, der hiver i én. En slags videnskabeligt skriverefugium.

Udover masser af tid og ro tid til at skrive vil der være mulighed for at få feedback på teksterne fra kursusarrangør og evt. også andre deltagere i skrive-workshoppen, hvis man ønsker det. Vi arbejder på en deltagerliste med både forskere, formidlere og journalister.

Det er første gang, forløbet afholdes. Derfor tilbydes arrangementet til en meget favorabel pris, hvor der udelukkende betales for ophold og forplejning.

Kursusarrangør
Skrivecampen afholdes af videnskabskommunikatør Peter Hyldgård.

Peter vil være til stede under opholdet og vil kunne give feedback og formidlingstræning undervejs.

Læs mere om Peter her.

Stedet

Se billeder fra stedet nederst på siden

Dagsprogram:

Selvom vi med campen vil skabe rum og mulighed for at give fælles feedback og arbejde med hinandens tekster, er deltagelse i fælles aktiviteter helt frivillig. For nogle vil det give mere mening at bruge al ledig tid på at arbejde med egne tekster.

Gennem hele forløbet vil det være muligt at ‘booke’ tid til feedback på teksterne fra Peter Hyldgård.

Faste punkter:

Kl. 7 -10: Morgenmad

Skrivetid

Kl. 10: Kort oplæg (30 min) om forskellige aspekter af formidling med fokus på skriftligt arbejde. Man er selvfølgelig velkommen til at bruge tiden med egne tekster i stedet.

Skrivetid

kl. 13-14: Frokost

Skrivetid

Kl. 16: Kort udflugt i lokalområdet

Kl. 17: Fælles feedback på udvalgte tekster

Skrivetid

kl. 19: Aftensmad

Ingen organiserede aktiviteter om aftenen, men vi tænder pejs eller bål og der vil være mulighed for socialt samvær i det omfang coronareglerne byder det.